Dorcas mag weer terug zien op een mooi resultaat het afgelopen jaar en ook in 2020 mag gezien worden als een bijzonder jaar, want Dorcas Delft en Haaglanden bestaat dit jaar 30 jaar, de landelijke organisatie in Andijk gaat dit jaar verhuizen naar een centrale plek in het midden van het land en bestaat dit jaar ook 40 jaar!

Wim van Dorp van Dorcas Delft en Haaglanden hoopte dit jaar voor de 35-ste keer de Vierdaagse van Nijmegen te lopen, maar de Vierdaagse wordt dit jaar afgelast vanwege de Corona crisis!

Hij zou dit jaar weer 30 km per dag lopen voor een waterproject in Kenia en tevens in het kader dat hij 30 jaar voor Dorcas actief is. Maar helaas gaat de wandeling niet door dit jaar in Nijmegen, en daarom gaat hij tijdens de Vierdaagse een alternatieve route volgen van 21 tot 24 juli en 30 km wandelen van Delft naar Delfshaven en terug. Helaas is er dan geen Vierdaagse kruis te verdienen, maar er kan dan net als vorige jaren geld worden gedoneerd voor een water project in Kenia

En op zaterdag 9 mei en zaterdag 19 december wordt ook weer regionaal kleding, dekens en schoeisel gezameld voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Deze inzameling wordt gehouden in Delft, Pijnacker/Nootdorp en Rijswijk.

Tevens wordt dan op 19 december voor de 25-ste keer ook weer de Voedselactie gehouden!

Kleding, dekens en schoeisel kan men ook in 2020 het gehele jaar door afgeven op het depot aan de Merellaan 13 in Rijswijk-zuid/Delft-noord. Men kan ook kijken op www.dorcashulpdelft.nl of een mail sturen naar: dorkashulpdelft@hotmail.com of bel met 070-4151013/06-485 25 932